Håll dig och personalen i trim. Nytt ramavtal ger 20% rabatt hos Nordic Wellness

2019-12-02

Personal som rör på sig mår bättre, detta är ett faktum. Att träna är viktigt för alla!

Vi har ingått avtal med Nordic Wellness, en av Sveriges största friskvårdskedjor med idag 226 klubbar över hela landet. På Nordic Wellness finns tränings- och konditionsmaskiner, fria vikter, cyklar, löpband och gruppträning. På många klubbar finns även barnpassning, bastu och solarium.

Medlemsavtalet ger 20 % rabatt på Nordic Wellness Express träningskort. Det finns även ett lyxigare koncept Nordic Wellness Exclusive som har en harmonisk miljö och fria handdukar och träningskläder för den som vill. Medlemsavtalet ger 15 % rabatt på Nordic Wellness Exclusive.

Ett träningskort är ett enkelt sätt för personal att hålla sig i form och Nordic Wellness finns på många ställen i landet. Vill du veta mer om olika abonnemangsformer och hitta din närmaste klubb gå till avtalssida här.

 

 

Teknikföretagen    Storgatan 5 / Box 5510, 114 85 Stockholm    info@teknikforetagen.se    08‑782 08 00