Så klickade vi under 2019

2020-01-30

Bensin, diesel, biltvätt och torkarblad. Det var de ämnen som lockade flest medlemsföretag under 2019. Därefter följt av hotellboende, förbrukningsmateriel och tågresor.

1. Drivmedel

Teknikföretagen har starka ramavtal med samtliga fyra stora drivmedelskedjor. Tillsammans med att de flesta har fordon och att det är enkelt att koppla på ett ramavtal tror vi är anledningen till topplaceringen.

2. Hotell

Hotellboende berör många medlemmar och vi upplever nog alla att det är dyrt att vara ute och resa. Ramavtalen med Best Western och Scandic Hotel ger en intressant kostnadsbesparing.

3. Förbrukningsmateriel

Toners, pennor, kaffe och toapapper. Många har hittat fram till det starka ramavtalet hos Office Depot och på det här avtalet är det enkelt att halvera sina kostnader. Vi rekommenderar alla medlemmar att skaffa kundnummer på ramavtalet och vårt bästa tips är att försöka använda Specialprislistan med de mest dramatiska rabatterna så långt det går.

4. Tågresor

Medlemsrabatten är inte uppséendeväckande hög men att resa miljövänligare blir allt vanligare och det drar intresset till tågresor. SJ´s widget som ligger här på vår sida är enkel att använda för att boka och betala tågresor. Rabatten dras direkt och alla på företaget kan använda avtalet, även anställdas privatresor.

Topp 10

  1. Drivmedel (Preem, OKQ8, Shell, Circle K)
  2. Hotell (Best Western, Scandic hotels)
  3. Förbrukningsmateriel (Office Depot)
  4. Tågresor (SJ)
  5. Paket och gods (DHL)
  6. Mobiltelefoni (Telness, Hallon företag)
  7. Byggmateriel (Beijer)
  8. Träning (Nordic Wellness)
  9. Hemelektronik (Net on Net)
  10. Lätta lastbilar (Peugeot, Ford)

Teknikföretagen    Storgatan 5 / Box 5510, 114 85 Stockholm    info@teknikforetagen.se    08‑782 08 00