Ta klivet in i den digitala världen med nytt ramavtal för projekthantering

2020-02-04

Nu är det enklare än någonsin att arbeta digitalt. Fördelarna påstås vara mängder av tidsbesparing och färre fel när man slipper papperskopior och otydliga anteckningar.

 

Marknadens utbud av smarta digitala projektverktyg har de senaste åren ökat och tjänsternas innehåll och kvalité likaså. Antalet kundföretag som lägger pappershanteringen bakom sig ökar stadigt och det är få som verkar ångra sitt beslut.

 

Teknikföretagen Plus har nu ingått ramavtal med Bygglet som har ett genomtänkt och heltäckande digitalt verktyg speciellt anpassat för företag som arbetar i projektform. Bygglet har förstått att många gärna byter till effektivare metoder men att tröskeln att gå över till ett digitalt system många gånger kan vara hög. Därför ger Bygglet handgripligt stöd under hela uppstarten med personal som ser till att alla rutiner kommer igång på rätt sätt. Bygglets uppstartshjälp och löpande support är kostnadsfria.

 

Vill du veta mer om vad det innebär att byta till en digital projekthantering kan du boka en demo här.

 

Fakta

Teknikföretagen Plus ramavtal ger 25 % rabatt på Bygglets samtliga abonnemang under första året.

 

Teknikföretagen    Storgatan 5 / Box 5510, 114 85 Stockholm    info@teknikforetagen.se    08‑782 08 00